Prednosti

Optimalna udobnost

Zahvaljujući vrlo preciznom digitalnom kontrolom koju daje napredi digitalni termostat, omogućava nam jednostavno korištenje i optimalni komfor za svakog. Uz mogućnost manualnog korištenja, ima i opcija programiranja kao i uparvljanja putem WiFi-a.


Besplatno održavanje

Bilo da se odlučite za MAGNUM podno, zidno ili stropno grijanje, naši sustavi su energetski učinkoviti zahvaljujući preciznim kontrolama. Nečujni su i ne postoje troškovi održavanja. Sami po sebi MAGNUM proizvodi su proizvedeni po vrlo strogim uvjetima. Kontrolirani po najstrožim europskim standardima, te imaju jako dug vijek trajanja.


Higijenski uvjeti

Toplinski valovi kreću se u svim smjerovima. Samo mali volumen vanjskog zraka se

grije. Za razliku od konvektorskog grijanja ima puno manje kretanja zraka i prašine u prostoru gdje higijena ima jako važnu ulogu, npr. domovi, bolnice, škole, fakulteti itd. Zagrijavanje isijavanjem topline se bira iz tih razloga.


Održivost

U kombinaciji s preciznim kontrolama, izravnim zagrijavanjem, dugim vijekom trajanja i odvojenim kontroliranjem prostorija, električno grijanje pruža savršen izvor topline. To je posebno slučaj zadnjih godina kada je cijena plina značajno porasla, a rezultiralo je električnim grijanjem kao ekvivalent plinskom grijanju s obzirom na tekuće troškove.


Doživotna garancija

MAGNUM Mat i Cable grijači imaju doživotnu garanciju. Više informacija pogledajte ovdje.  Ista je važeća ukoliko ugradnju izvrši kvalificirani ovlašteni instalater i popuni se formular na našoj web stranici. Naravno, potrebno je imati i sačuvani račun! Za registraciju vašeg MAGNUM proizvoda kliknite ovdje.


Podno grijanje čarobnjak

Početak
Konfiguriraj
  • MRC termostat

    MRC termostat MRC termostat

    MAGNUM Remote Control digitalni termostat s naprednim funkcijama (WiFi) proizveden za električno podno grijanje!