Primjena

Podno grijanje - Električno

Podno grijanje pruža najkomforniji način zagrijavanja prostorije. To je niskotemperaturno grijanje koje ravnomjerno širi toplinu, te pod čini ugodno toplim. Podna temperatura  brzo postigne ugodnu i komfornu toplinu. Naši sustavi pogodni su za novogradnje (grijaći kabel) i adaptacije (grijaća mrežica i/ili folija).

 


Podno grijanje - Vodeno

U ovoj kategoriji proizvoda imamo PE-RT cijevi, razdjeljnike i termostate za upravljanje podnim grijanjem. Također, kao i kod električnog sustava imamo opciju za novogradnje i adaptacije.

 

 


Outdoor

Otapanje ulica

Sigurnost, prevencija i kontinuitet ključne su riječi koje opravdavaju troškove postavljanja sustava protiv smrzavanja. To se posebno odnosi na pristupne skliske puteve, kao što su parkinzi, bolnice, uredske zgrade i ostalo. Drugim riječima: na mjestima gdje može biti ugroženo djelovanje tijekom zimskih mjeseci, MAGNUM Outdoor sustav može ponuditi sigurnost i pouzdanost za minimalnu cijenu početnog ulaganja i troškova održavanja.

Koncept grijaćih kablova, senzora i termostata omogućava rješenje u svim uvjetima. S MAGNUM Outdoor sustavom, sigurni ste!

 

 

 

 

 

 

Cjevovodi

Zamrznute cijevi obično znače i veliki trošak. Problem se vrlo lako može riješiti sa MAGNUM Ideal kabelom za odmrzavanje cijevi, kao i samoregulirajućim kablovima. Omota se oko cijevi, a ima automatski termostat/bimetal za regulaciju.

 

 

Elektronički sustavi

Osim zaštite od zamrzavanja, uloga elektroničkih sustava je i održavanje konstantne temperature u cijevima (Radna temperatura). MAGNUM samoregulirajući kablovi sastoje se od dvije paralelne metalne žice u poluvodiču PTC polimer. Kada struja prolazi kroz polimer do druge žice, stvara se zatvoreni krug. Struja grije polimer i povećava otpor. Kada se temperature ovog vodiča poveća, električni otpor se smanjuje, te je prisutan pad temperature. To se događa na svakom dijelu cijevi. To je razlog zbog kojeg su energetski učinkoviti, te se na taj način izbjegava pregrijavanje uzrokovano preklapanjem grijaćih kablova.


 

Podno grijanje čarobnjak

Početak
Konfiguriraj
  • MRC termostat

    MRC termostat MRC termostat

    MAGNUM Remote Control digitalni termostat s naprednim funkcijama (WiFi) proizveden za električno podno grijanje!