Projekt

Prilagodljivost

U principu, standardni program nudi dovoljno mogućnosti da se prilagodi svakoj situaciji. Iskustvo nam govori da gotova rješenja nisu uvijek pogodna. U tim slučajevima možemo pronaći adekvatno rješenje, ovisno o situaciji.


Potpuna usluga

Širok spektar MAGNUM sustava za grijanje nudi rješenje za gotovo sve tipove podnog grijanja. Isporuka, ugradnja, savjetovanje, testiranje i sl .mogućnosti su koje vam možemo pružiti.


Savjeti

Naši stručni tim pomoći će vam pri analiziranju problema, te naći najpogodnija rješenja. Surađujemo s vama, prenosimo naše znanje, te dijelimo naša iskustva.

 


Podrška

Možemo Vam dati maksimalnu podršku i odgovoriti na vaša pitanja. Napraviti kalkulaciju i izračun potrebne snage za zagrijavanje prostorije, bilo da se radi o glavnom ili pomočnom grijanju. Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte!

 

Telefon

021/881 452
E-mail info@magnumgrijanje.hr
Fax 021/881 453

Testiranja

Nudimo samo visoko kvalitetne proizvode, te su svi MAGNUM proizvodi proizvedeni i testirani u skladu s ISO 9001: 2008 standardima najvećih europskih testova. Naši proizvodi odgovaraju najvećim zahtjevima, što nam omogućava da vam ponudimo odlične uvjete garancije.

 

KEMA/DEKRA-certifikat

DEKRA ima više od 85 godina iskustva u upravljanju i testiranju. S više od 20,000 zaposlenika u 48 država i 6 kontinenata, DEKRA tim omogućava testiranje, certifikate i akreditacije po cijelom svijetu.

KEMA certifikat označava DEKRA nadzor nad našim proizvodima. Umjesto izvođenja jednog testiranja  DEKRA konstantno prati usklađenost s normama. KEMA oznaka prepoznatljiva je diljem Europe, te brojnim svjetskim tržištima. Ovdje saznajte više o KEMA/DEKRA-certifikatima.


Podno grijanje čarobnjak

Početak
Konfiguriraj
  • MRC termostat

    MRC termostat MRC termostat

    MAGNUM Remote Control digitalni termostat s naprednim funkcijama (WiFi) proizveden za električno podno grijanje!