Više o tvrtki

Poslovna psihologija

Tehnologija, kontinuitet, pouzdanost  i usluga, temelji su na kojima je tvrtka nastala 1992. godine. U više od 25 godina bili smo uvjereni da je stručnost, visoko kvalitetni materijali i visoka razina usluge jedini način u kojem proizvodi trebaju biti plasirani na tržište. 


Tržišni lider

MAGNUM je postao tržišni lider zahvaljujući pametnom razvoju, visoko kvalitetnoj tehnologiji, visoko kvalitetnim proizvodima i osposobljenim stručnjacima. Izvan Nizozemske naši proizvodi se distribuiraju pažljivo odabranoj mreži partnera. Kroz kontinuirano investiranje u ljude, znanje, obuku i inovacije proizvoda, MAGNUM je uspio zadržati vodeću poziciju dugi niz godina. Distributer za republiku Hrvatsku je tvrtka Magnum-Croatia d.o.o.


Razvoj

Velik napredak i zbivanja u graditeljstvu posebno je postignut po pitanju izolacije, stoga kupci/potrošaći obraćaju više pozornosti da imaju i žive u udobnoj i zdravoj životnoj okolini. MAGNUM sustavi za grijanje nude idealno i povoljno rješenje kako bi zadovoljili potrebe kupaca. Imamo rješenja za novogradnje i adaptacije.

 


Uvjeti

Ovdje saznajte više o našim pravilima sigurnosti.


Podno grijanje čarobnjak

Početak
Konfiguriraj
  • MRC termostat

    MRC termostat MRC termostat

    MAGNUM Remote Control digitalni termostat s naprednim funkcijama (WiFi) proizveden za električno podno grijanje!