Podno grijanje - Električno

Podno grijanje pruža najkomforniji način zagrijavanja prostorije. Ravnomjerno širi toplinu, te pod čini ugodno toplim. Podna temperatura  brzo postigne ugodnu i komfornu toplinu.


Primjena

MAGNUM sustavi za podno grijanje mogu se koristiti u gotovo svim situacijama; potpuno novim građevinama, renoviranim objektima, a čak ni ugradnja u drvenim podnim površinama ne predstavlja problem. Može se koristiti u kuhinjama, dnevnim boravcima i spavaćim sobama, kupaonicama, salonima, uredima itd. Jednostavno, imaju široku primjenu!

 

MAGNUM podno grijanje idealno je za dodatan izvor topline. Vodite računa o tome da je minimalan kapacitet od 100W do 150W/m2.

U određenim okolnostima, MAGNUM podno grijanje također može služiti i kao glavni izvor energije.

 


 

Proizvodi

U ovoj kategoriji postoje četiri različita MAGNUM sustava za podno grijanje:

  • MAGNUM Mat
  • MAGNUM Cable
  • MAGNUM Foil
  • MAGNUM Heatboard

 


MAGNUM Mat

MAGNUM Mat grijaća mrežica dizajnirana je za već postojeće gotove podne površine, ili na već postojeće pločice. Također, može se postaviti i u nivelir masu. Smanjuje vrijeme grijanja podne površine, budući da je mrežica postavljena izravno ispod završne podne obloge.


MAGNUM CableMAGNUM Cable

MAGNUM Cable posebno je dizajniran za betonske podne površine - estrih. Prostor između kablova određen je kapacitetom po m2. To vam omogućava da pri instalaciji koristite veći  (brže, više temperature) ili manji kapacitet (stalna ili niža temperatura). Pogodan je za bilo koju podnu oblogu.

 


MAGNUM FoilMAGNUM Foil

MAGNUM Foil grijaća folija može se postaviti izravno ispod drva, parketa ili laminata. Debljina je samo 3 mm!;  kontrolira se putem termostata s digitalnim satom i podnim senzorom. To omogućava ujednačeno grijanje i može se ograničiti na maksimalnu temperaturu. Namjenjena je za "suhu" gradnju!

U kategoriji "suhe gradnje" imamo još i MAGNUM Heatboard.

 


 


Podno grijanje čarobnjak

Početak
Konfiguriraj
  • MRC termostat

    MRC termostat MRC termostat

    MAGNUM Remote Control digitalni termostat s naprednim funkcijama (WiFi) proizveden za električno podno grijanje!