MAGNUM Cable

MAGNUM Cable grijaći kabel posebno je dizajniran za betonske

podne površine. Postavlja se u estrih. Prostor između kablova određuje kapacitet po m2. To vam pri instaliranju daje slobodu za primjenu većeg kapaciteta (brže vrijeme reakcije, veće temperature) ili nižeg kapaciteta (stalna ili niža temperatura).

 

Instalacija je jednostavna jer se kabel može oblikovati. Može se pričvrstiti na  MAGNUM Isorol Pvc vezicama na betonsku mrežu (pocinčana mreža za estrih). 

 

Napredni termostat koji bilježi vrijeme potrebno za zagrijavanje, te je podna površina uvijek na odgovarajućoj temperaturi. Nedostatak radijatora na zidovima daje vam više slobode za unutarnje uređenje i postavljanje namještaja. 


Primjer izračuna prostora između kablova
Da bi izračunali točnu udaljenost između kablova, podijelite broj m2 podne površine  s duljinom grijača i tako ćete dobiti optimalan razmak između grijača. Prva dva broja nakon decimalne točke označavaju udaljenost između kablova u centimetrima.

 

Primjeri dodatnog grijanja:

500 w kabel na 3 m2: (166 W/m2) (3 m2: 500 w) X 17 W/m1 = 0.102

Udaljenost između kablova 10 cm..

 

1000 w kabel na 7 m2: (142W/m2) (7 m2: 1000 w) X 17 W/m1 = 0.119

 

Instalirati kablove na udaljenosti od 11 do 12 cm.


MAGNUM Cable dostavlja se kao kompletan set.

  • Grijaći kabel
  • Fleksibilna cijev za podni sensor
  • Sigurnosni čep
  • Upute za instalaciju

Garancija

MAGNUM Cable ima trajnu garanciju koja pokriva elektromehaničke funkcije grijaćeg kabela, te dvije godine za termostat i podni sensor.

Podno grijanje čarobnjak

Početak
Konfiguriraj
  • X-treme Control

    X-treme Control X-treme Control

    MAGNUM s ponosom predstavlja novi MAGNUM X-treme digitalni termostat! Ovaj stilski dizajniran i raznobojan termostat s digitalnim satom posebno je izrađen za sustave električnog grijanja.