MAGNUM Mat

MAGNUM Mat grijaća mrežica jedinstven je tip grijača za podno grijanje. Dizajniran je za korištenje kod već postojećih podnih površina s ploćicama, ili postojeće završene podne površine, kako bi se moglo instalirati podno grijanje. Debljina mrežice je oko 4 mm i može se postaviti u fleksibilno ljepilo. Mrežica se postavlja direktno ispod pločica. Na taj način smanjuje se vrijeme zagrijavanja podne površine, što čini ovaj sustav grijanja pogodnim za prostorije koje se ne koriste cijelo vrijeme, uključujući kupaonice, radne sobe, igraonice itd.

 

Napredni termostat registrira potrebno vrijeme zagrijavanja, tako da dobijete odgovarajuću temperaturu u željeno vrijeme.

 

MAGNUM Mat grijaće mrežice dostupane su u 22 različite površine u rasponu od 0.75 do 25 m². Budući da kabel za zagrijavanje povezuje krajeve mrežice, kabel za napajanje nalazi se na samo jednoj strani, te je osiguran jedinstvenom vezom.


Kompletan set

  • Grijaća mrežica
  • Fleksibilna cijev s podnim senzorom
  • Upute za instalaciju & Check/Inspect kontrolna kartica

Garancija

MAGNUM Mat ima trajnu garanciju koja pokriva elektromehaničke djelovanja mrežice, te dvije godine garancije za termostat i podni senzor.

Podno grijanje čarobnjak

Početak
Konfiguriraj
  • X-treme Control

    X-treme Control X-treme Control

    MAGNUM s ponosom predstavlja novi MAGNUM X-treme digitalni termostat! Ovaj stilski dizajniran i raznobojan termostat s digitalnim satom posebno je izrađen za sustave električnog grijanja.