MAGNUM Ideal traka protiv smrzavanja

U mnogim situacijama vanjske cijevi se zatvaraju tijekom zime kako ne bi došlo do smrzavanja. MAGNUM ima jednostavnije rješenje: pomoću MAGNUM Ideal trake protiv smrzavanja smrznute cijevi su prošlost! MAGNUM Ideal  program je posebno dizajniran kako bi zaštitio cijevi od smrzavanja.

 

Probleme sa smrzavanjem jednostavno je riješiti ugradnjom trake uz cijevi – spremna za uključivanje i opremljena automatskim termostatom. Kada se jednom instalira, osim sigurnosnih razloga, tu je i manja potrošnja za popravke cijevi. Kada se instalira na plastične cijevi, cijevi moraju biti potpuno obložene aluminijskom trakom prije primjene kabela.

 

MAGNUM Ideal traka protiv smrzavanja (s konekcijskim kablom od 2 m s utičnicom) sadrži regulator temperature. MAGNUM Ideal traka protiv smrzavanja dostupna je u dimenzijama od 1 do 48 metara. Grijaća traka se uključuje na temperaturu ispod +5°C i automatski isključuje pri temperaturi iznad +13°C.

 


Uz MAGNUM Ideal dostavlja se i:

  • Grijaći kabel s ugrađenim bimetalnim senzorom
  • Upute za instalaciju
  • PVC traka

Garancija

2 godine garancije na elektromehaničke funkcije kabla.

Podno grijanje čarobnjak

Početak
Konfiguriraj
  • X-treme Control

    X-treme Control X-treme Control

    MAGNUM s ponosom predstavlja novi MAGNUM X-treme digitalni termostat! Ovaj stilski dizajniran i raznobojan termostat s digitalnim satom posebno je izrađen za sustave električnog grijanja.