Sigurnost


Sigurnost bez kompromisa.

Iznimno siguran

Sigurnost, prevencija i kontinuitet ključne su riječi koje opravdavaju ulaganje u izgradnju instalacije za sprječavanje smrzavanja. 

Posebno za rampe i izlaze pod  nagibom distribucijskih centara, parkirališta, bolnica, vatrogasnih domova, uredskih zgrada itd. MAGNUM Outdoor sustav nudi vam sigurnost i i pouzdanost uz minimalne troškove ulaganja, potrošnje energije i održavanja sustava.

Asortiman MAGNUM Trace nudi cjelovita rješenja za održavanje cijevi, oluka i odvoda bez smrzavanja. There is also a plug-in frost-free tape available with built-in thermostat.

Grijanje prilaza

Napredni grijaći kabeli, senzori i termostati osiguravavaju adekvatnu reakciju na sve zimske uvjete. S MAGNUM Outdoor sustavom osiguran vam je siguran ulaz u svakom trenutku!

MAGNUM Ideal kabel protiv smrzavanja

Kako bi se spriječilo oštećenje vodovodnih cijevi i slavina smrzavanjem, zimi se često zatvaraju kako se ne bi mogli koristiti. To se lako može spriječiti postavljanjem vrpce koja ne smrzava duž cijevi za vodu.

MAGNUM Ideal frost-free ribbon spreman je za priključivanje i opremljen je kontrolom temperature pomoću bimetalnog termostata. MAGNUM Ideal se automatski uključuje kada je temperatura cijevi niža od +5°C i isključuje se na +13°C.

Tracing

MAGNUM Tracing kabeli imaju paralelne krugove. To znači da možete prerezati kabel na bilo kojem dijelu bez prekida strujnog kruga. Zahvaljujući ovom paralelnom strujnom krugu, ovi se kabeli vrlo lako postavljaju. Mogu se postaviti linearno, spiralno ili preklapajući.

Sve informacije o proizvodu o MAGNUM Tracingu možete pronaći u našem tehničkom katalogu proizvoda od stranice 104.

MAGNUM Trace sustavi mogu se koristiti na:

  • Cijevima za hladnu i toplu vodu
  • Olucima
  • Rain pipes
  • Odvodima
  • Sustavima natapanja
  • Procesne cijevi (prehrambena industrija)